با ما در ارتباط باشید: 0314566
نقش شبکه های اجتماعی در سئو

در دنیای کنونی اهمیت فعالیت در شبکه های اجتماعی بیش از هر زمان دیگری مطرح است.زیرا موتورهای جستجو به سیگنال های شبکه های اجتماعی توجه زیادی دارند. اکنون سوال اصلی در زمینه ی سئو این است که آیا گوگل فعالیت در شبکه های اجتماعی را بر روش های قبلی لینک سازی ارجح می داند یا نه؟

افرادی که در نتیجه ی جستجوها رتبه های بالا دارند کسانی هستند که علاوه بر تولید حجم زیاد محتوای مناسب و مفید با فعالیت مثبت در شبکه های اجتماعی ، لینک های طبیعی و سیگنال های مثبتی از این شبکه ها دریافت می کنند. در نتیجه مدیریت وبسایت با در نظر گرفتن این دو فاکتور ، تولید محتوای خوب و دریافت سیگنال مثبت از شبکه های اجتماعی ، بهترین نتیجه را برای سایت شما به ارمغان خواهد آورد.

مسیر دقیق تاثیر این سیگنال ها هنوز نا شناخته است اماآنچه روشن است و همگی از آن مطمئن هستیم ، اهمیت شبکه های اجتماعی در ارتقای کیفیت معرفی سایت شما به موتور های جستجو است و نتیجه ی این امر بالا رفتن رتبه و اعتبار سایت شما خواهد بود.

1) فیسبوک و سیگنال های فیسبوک

هنگامی که از شبکه های اجتماعی صحبت می شود اولین اسمی که در ذهن هر کسی نقش می بندد فیسبوک است. این شبکه بزرگترین شبکه ی اجتماعی است که در بین سایرین بیشترین کاربر را از سرار جهان به خود اختصاص داده است. با این حال شاید در مورد ایجاد مستقیم ترافیک بر روی سایت شما خیلی کمک کننده نباشد، اما قطعا بهترین گزینه برای ایجاد سیگنال های اجتماعی است.

تعداد لایک ها ، اشتراک گذاری ها و نظرات روی پروفایل شما بیانگر تعداد کاربرانی است که به محتوای تولیدی شما علاقه مند هستند و مطالب شما را دنبال می کنند. نه تنها لایک کردن پست ها بلکه اشتراک گذاری ها بیانگر خوبی برای میزان علاقه مندی مخاطبان می باشد. نظراتی که در زیر هر پست نوشته می شود شما را از اینکه مخاطبان تا چه اندازه سعی در تعامل و ارتباط دارند مطلع می کند. تمامی این فعالیت ها مانند فاکتور های رنکینگ عمل می کند و برای ارتقای میزان فروش و شرایط کسب و کار شما به صورت غیر مستقیم دخیل هستند.

2) توییتر و سیگنال های توییتر

توییتر نیز یکی از بهترین ابزار بازاریابی آنلاین می باشد. یک نوشته ی خوب در توییتر می تواند به وسیله ی میلیون ها نفر دیده شود و بدین ترتیب بستر مناسبی برای ایجاد کمپین سئو تنها با نوشتن مطلبی جذاب می باشد که جزو یکی از مراحل انجام سئو سایت می باشد. توییتر به خاطر فضایی که دارد بسیاری از مطالب در آن مختصر ارائه می شوند و همین امر موجب شده تا محبوبیت زیادی داشته باشد.

در مورد سیگنال های توییتر:

زمانی که ما از سیگنال های اجتماعی توییتر صحبت می کنیم منظور تعداد اشتراک گذاری مطلبی است که شما ایجاد کرده اید. این اشتراک گذاری ها در توییتر تاثیر به سزایی در ارتقای رتبه ی شما در موتورهای جستجو دارد. بنابراین توجه کنید که مطلبی که ارائه می دهید در رابطه با موضوع محبوب مخاطب باشد و مهم تر از آن در جایی مطلب خود را منتشر کنید که افراد بیشتری در آنجا فعال هستند. به این ترتیب افراد بیشتری به محتوای مورد نظر شما دست پیدا خواهند کرد.

3) گوگل+ و سیگنال های گوگل پلاس

گوگل پلاس نسبت به سایر شبکه ها به تازگی وارد بازار شبکه های اجتماعی شده است اما از آنجایی که این شبکه به وسیله ی خود گوگل تاسیس شده از اهمیت بالایی برخوردار است. توجه نکردن به شبکه ی خود گوگل کار بسیار دور از عقلی است.

سیگنال های اجتماعی گوگل به صورت "+۱″ دیده می شوند. +۱ یعنی یک نظر مثبت برای وبسایت و در نتیجه یک اثر مثبت در رنکینگ سایت شما. همچنین تبلیغات و اشتراک گذاری ها نیز تاثیر مثبتی در بالا بردن رنکینگ سایت دارند و در این میان اشتراک گذاری هایی موثرتر هستند که از طرف افراد معتبر انجام پذیرد. و باز هم بدون در نظر گرفتن جزئیات این پروسه می توان با اطمینان گفت که شبکه ی اجتماعی گوگل نیز نقش بسیار پررنگی را در افزایش رتبه ی سایت شما در موتورهای جستجو ایفا می کند.

4) سایر وبسایت های رسانه ای – اجتماعی

تعداد وبسایت های اجتماعی و رسانه ای بسیار زیاد است اما سه وبسایت معرفی شده محبوب ترین آنها هستند. لایک هایی که از سایت لینکدین(LinkedIn) نیز دریافت می شوند برای کسب و کارهای مختلف و حتی متخصصین در رشته های گوناگون بسیار مفید هستند.این موضوع در مورد سایت یوتیوب (YouTube) و فلیکر (Flickr) ، که سایت های رسانه ای و اشتراک گذاری بسیار جذابی هستند ، نیز صدق می کند.پینترست (Pinterest) نیز یکی دیگر از رسانه های اجتماعی است که تا کنون در بازاریابی اینترنتی و به خصوص در کمپین های سئو تاثیرات به سزایی داشته است.
سیگنال های شبکه اجتماعی و سئو

همانطور که همیشه یادآوری کرده ایم ، کیفیت حرف اول را در سرنوشت رتبه ی سایت شما می گوید. تا زمانی که کیفیت مطالب شما در سایت پایین باشد هیچ یک از فعالیت های جانبی سئو تاثیر گذار نخواهد بود. دریافت حجم بالای لایک و اشتراک گذاری تنها در صورتی امکانپذیر خواهد بود که مطلب شما با کیفیت و قابل ارائه باشد. در صورتی که به محتوای قوی توجه کنید و در کنار آن فعالیت در شبکه های اجتماعی را ادامه دهید ، ترکیبی مناسب از سیگنال ها و امتیاز های مثبت خواهید داشت و بدین ترتیب نتیجه ی مطلوبی خواهید گرفت.

5 از 5

سؤالات متداول آموزش سئو مبتدی

چقدر طول می‌کشد تا کسی از سطح مبتدی به یک سئوکار حرفه‌ای تبدیل شود؟
پیشرفت در سئو کاملا به تلاش شما بستگی دارد. با شروع دوره آموزش سئو مبتدی شما اولین گام‌ها را برای تبدیل شدن به یک سئوکار برمی‌دارید. اگر تلاش کنید، کارآموزی کنید و پروژه‌های جدی سئو را تحت نظر اساتید سئو انجام دهید، به سرعت به یک سئوکار حرفه‌ای تبدیل می‌شوید.
آیا با گذراندن دوره سئو مبتدی می‌توانیم سئو سایت خودمان را بر عهده بگیریم؟
برای سایت‌های بزرگ همواره بهتر است سئو را به شرکت‌های ماهر و سئوکاران بزرگ بسپارید. با گذراندن دوره سئو مبتدی شما با الفبای سئو آشنا می‌شوید و با این سطح نمی‌توانید پروژه‌های بزرگ را به موفقیت برسانید. اما داشتن این دانش پایه به شما کمک می‌کند تا بتوانید پروژه‌ای را که برو‌سپاری کرده‌اید، کنترل کیفی کنید.