با ما در ارتباط باشید: 0314566
اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی

کلمه ساخت اپلیکیشن دو گروه را به خود جذب میکند کسانی که میخواهند اپلیکیشن بسازند و گروهی که میخواهند اپلیکیشن برای آنها ساخته شود. ساخت و طراحی یک اپلیکیشن نیاز به دانش تخصصی برنامه نویسی دارد پس ساخت اپلیکیشن کار هر کسی نیست. درست است که شما میتوانید برنامه هایی برای ساخت اپلیکیشن پیدا کنید اما این نرم افزارها برای استفاده تخصصی برای شما فایده ندارند و بیشتر جنبه آموزشی دارند. شما اگر می خواهید با استفاده از اپلیکیشن در تجارت خود موفق بشوید باید این طراحی را به یک تیم متخصص بسپارید. اگر قصد ساخت اپلیکیشن برای فروشگاه خود را دارید با ما تماس بگیرید و از مشاوان ما راهنمایی های لازم را دریافت کنید. 

نرم افزار موبایلی چیست؟

نرم افزار موبایل یا اپلیکیشن موبایل یا همان اپ (App) یک نرم افزار است که روی گوشی موبایل، تبلت یا ساعت هوشمند اجرا میشود. در ابتدا اپلیکیشن ها به این دلیل ساخته شدند تا بتوانند در کارهای روزانه به افراد کمک کنند. مثل چک کردن ایمیل، تقویم و برنامه ریزی روزانه و .... اما بعد از اینکه علاقه مردم به اپلیکیشن زیاد شد این نرم افزار ها برای موضوعات مختلفی از جمله بازی، مسیریابی، رهگیری سفارش، فروشگاه های اینترنتی و خیلی موارد دیگر نیز طراحی شدند تا جایی که امروزه شما برای بیشتر کارهای روزانه خود از اپلیکیشن استفاده میکنید. از چک کردن ایمیل گرفته تا برقراری ارتباط با دوستان، تمامی اعمال روزانه را میتوان به سادگی با نصب یک اپلیکیشن عملی کرد.

انواع اپلیکیشن موبایل

- Native app

همه اپلیکیشن هایی که به سمت یک سیستم عامل خاص تلفن همراه هدایت می شوند به عنوان برنامه های بومی (Native app) شناخته می شوند. به همین دلیل اپلیکیشنی که برای اپل طراحی شده روی دستگاه اندروید اجرا نخواهد شد. برای همین بیشتر شرکت ها اپلیکیشن های خود را برای هر دو سیستم عامل اندروید و اپل طراحی میکنند. برنامه های بومی باعث تجربه کاربری بهتر، عملکرد بهتر میشود. هدف این نوع اپلیکیشن این است که بهترین نحوه اجرا برای یک موبایل را به شما ارائه بدهد.

- Hybrid app

اپ Hybird یک میکس از اپلیکیشن بومی و مبنای وب است. این اپلیکیشن ها سریع تر طراحی و توسعه داده میشوند. این اپلیکیشن شامل استفاده از پایگاه تک کد است که در چندین سیستم عامل تلفن همراه کار می کند. برنامه های توسعه یافته با استفاده از Apache Cordova ، Xamarin ، React Native ، Sencha Touch و سایر فناوری های مشابه در این گروه قرار می گیرند. با توجه به نکات مثبت این نوع اپلیکیشن ها به دلیل سرعت کندتر و اینکه در تمام گوشی های همراه به یک صورت اجرا نمیشوند ما استفاده از این اپلیکیشن ها را پیشنهاد نمی کنیم.

- Web-based app

یک اپلیکیشن مبنای وب با HTML5,CSS و JavaScript کدنویسی میشود. اتصال اینترنت برای اینکه این نوع اپ ها درست اجرا شوند از اهمیت بالایی برخوردار است. این نوع برنامه ها حافظه خیلی کمی اشغال میکنند. از آنجایی که تمام اطلاعات شما در فضای اینترنت ذخیره شده است شما میتوانید اطلاعات خود را از هر دستگاهی بازیابی کنید.

هدف اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی چیست؟

هدف اصلی یک فروشگاه اینترنتی فروش محصول است. یک اپلیکیشن فروشگاهی به شما کمک میکند این هدف را بهتر به نتیجه برسانید.
امروزه افراد دوست دارند تمام کارهای خود را با گوشی موبایل انجام بدهند چرا که نه تنها استفاده از آن راحت است بلکه همیشه در دسترس است. خیلی وقتها شما حوصله اینکه توی موتور جستجوی گوگل دنبال یک کالا بگردید را ندارید و ترجیح میدهید اول فروشگاه هایی را که میشناسید برای موجودی آن محصول بررسی کنید. حالا اگه این فروشگاه یک اپلیکیشن داشته باشد آیا کار شما آسان تر نمیشود؟ صد در صد.
همانطور که شما وقتی میخواهید ایمیل خود را چک کنید به جای باز کردن گوگل کروم و بررسی جی میل از اپ جی میل استفاده میکنید. این موضوع برای فروشگاه های اینترنتی هم صادق است.

آیا سایت شما به اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی نیاز دارد؟

در سال های اخیر استفاده از اپلیکیشن بسیار رایج شده است. اگر شما یک فروشگاه اینترنتی دارید میتوانید با طراحی یک اپلیکیشن برای این فروشگاه استفاده آن را برای کاربران راحت کنید این موضوع به خصوص برای مشتریان دائم شما مهم است. وقتی فردی بار اول از شما خرید کرد و از این خرید راضی بود برای دفعات بعد یک دسترسی راحت تر میخواهد. و چه چیزی آسان تر از کلیک روی یک اپ در گوشی موبایل؟

اگر یک سال پیش از افراد مختلف در مورد استفاده آنها از اپلیکیشن و خرید آنلاین می پرسیدید بیشتر آنها میگفتند که به خرید اینترنتی اعتماد ندارند اما در سال 2020 بعد از بحران هایی که در خصوص ویروس کرونا پیش آمد جمعیت بالایی رو به خرید اینترنتی آوردند این موضوع باعث میشود اهمیت اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی در رقابت بالا برود. اگر شما بتوانید یک راه ساده برای خرید به مشتریان ارائه بدهید این شما را در صدر جدول رقبا قرار خواهد داد. 

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی در پونه مدیا

تیم پونه مدیا با توجه به بروزترین روش های کد نویسی میتوانند بهترین اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی را برای کسب و کار شما طراحی کنند. شما میتوانید با طراحی یک اپلیکیشن برای فروشگاه خود چند قدم در مسابقه سئو از رقیبان پیشی بگیرید و برای آینده آماده بشوید. چرا که خرید و فروش اینترنتی روزانه افراد بیشتری را به خود جذب میکند. 

تعرفه ساخت اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی اندروید

پونه مدیا سه بسته طراحی و ساخت اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی به مشتریان خود ارائه میدهد. 

پکیج برنز  پکیج نقره ای پکیج طلایی
شروع قیمت از 15 میلیون تومان شروع قیمت از 25 میلیون تومان شروع قیمت از 35 میلیون تومان

 

نمونه اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی پونه مدیا

شما میتوانید با بررسی نمونه کارهای ما از کیفیت Appها باخبر بشوید.

مراحل طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

مراحل طراحی اپلیکیشن فروشگاهی هم برای افرادی که قصد دارند اپلیکیشن بسازند مفید است و هم برای مشتریان خواهان اپلیکیشن. شما با مطالعه مطلب زیر میتوانید بیشتر با مراحل طراحی اپلیکیشن فروشگاهی را آشنا شوید.

مراحل طراحی اپلیکیشن

- ترسیم ایده برای اپلیکیشن و مشخص کردن مزیت ها

در ابتدای کار شما باید ایده اپلیکیشن را طراحی کنید این طراحی میتواند به راحتی روی یک برگه باشد. فقط در این قسمت هدف فهم کار است. شما چه مواردی را توی این app نیاز دارید. چه مزیت هایی را اضافه خواهید کرد که مشتری را به شما جذب میکند.ایم مزیت ها میتواند با توجه به کسب و کار شما مشخص بشود. مثلا در اپلیکیشن فروشگاه های اینترنتی خرید آسان یکی از نکات خیلی مهم است که شما باید به آن توجه کنید.

- تحقیق بازار را انجام دهید

تحقیق بازار قدمی است که تمام سازندگان اپ به آن دقت نمیکنند در صورتی این یک قدم پر اهمیت است. اگر که تحقیقات در اول کار انجام بشه در زمان و هزینه صرفه جویی خواهد شد. قبل از طراحی اپ به سوالات زیر پاسخ دهید.
• رقبای شما چه کسانی هستند؟ و بازار کار برای این فروشگاه اینترنتی به چه صورت است؟
• مشتریان احتمالی شما چه کسانی هستند؟ نیاز مشتریان شما از چه قرار است؟
• رقبای شما چه اشتباهاتی در طراحی اپ خود مرتکب شده اند؟ (تا شما این مشکلات را برطرف کنید)

- طراحی ماکت برای اپلیکیشن (طرح اولیه اپلیکیشن)

بهتر است قبل از اینکه شروع به طراحی اپلیکیشن بکنید یک ماکت از آن طراحی کنید. این ماکت دسته بندی های مختلف و معماری اپلیکیشن را برای شما مشخص میکند. البته توجه داشته باشید که برای زیبا کردن طرح ماکت وقت اضافی هدر ندهید. ماکت اپلیکیشن فقط یک راهنمای کلی برای کار شماست.

- طراحی دیزاین اپلیکیشن

حالا که از کلیات اپلیکیشن مطمئن شدید وقت آن رسیده که قسمت تجربه کاربری اپ را طراحی کنید. برای اینکه طراحی اپلیکیشن شما زیبا و جذاب باشد بهتر است از گرافیست استفاده کنید. با اینکار نه تنها تصاویر شما زیبا خواهد شد بلکه کاری که تحویل میگیرید محصول تلاش یک متخصص است. شما میتوانید از گرافیست درخواست طراحی و روتوش عکس ها، افکت های مختلف یا حتی انیمیشن های کوتاه درخواست کنید.

- برنامه نویسی اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی

برنامه نویسی اپلیکیشن دو قسمت front-end و back-end را شامل میشود. قسمت فرانت اند کدهایی هستند که ظاهر اپلیکیشن را با استفاده از کد نویسی درست میکنند. و قسمت بک اند دیتا بیس نرم افزار با استفاده از کدهای برنامه نویسی پیاده سازی میشود.

- خروجی نهایی اپلیکیشن و عرضه به مشتری

بعد از اینکه ساخت اپلیکیشن تمام شد باید روی آن تست های مختلفی انجام بشود تا بتوانید آن را به مشتری تحویل بدهید. مثلا اگر 10 نفر به طور همزمان از اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی شما استفاده کنند برنامه هنوز هم به درستی عمل میکند؟ اگر یک محصول تمام بشود این اتمام موجودی در اپ نشان داده میشود؟ و .... پس از اتمام مرحله تست اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی آماده عرضه به مشتری است.

- توسعه اپلیکیشن با توجه به تجربه کاربری مشتریان

درست است که شما در یک قسمت تستهای لازم را برای خطا در اپلیکیشن انجام دادید اما نظرات و تجربه کاربری در این قسمت خیلی مهم است. ممکن است شما چیزی را در هنگام تست از قلم انداخته باشید که در این مرحله با آنالیز نظرات کاربران میتوانید مشکلات را برطرف کنید و اپلیکیشن را توسعه بدهید.

- پشتیبانی اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی

یکی از نکات مهم در هنگام طراحی یک اپلیکیشن پشتیبانی آن است اگر شما یک اپ را به کسی تحویل بدهید و آن فرد در یک قسمت به مشکل بر بخورد شما باید جواب گوی وی باشید و مشکلات اپلیکیشن را برطرف کنید.  

 

امتیازی ثبت نشده است.

سوالات متداول طراحی وب سایت شرکتی

چرا از وبسایت شرکتی استفاده کنیم؟
به دو دلیل عمده داشتن وبسایت شرکتی با اهمیت است: 1- بازاریابی و شناخت بیشتر مردم از شرکت شما 2- توسعه شرکت و کسب و کار خود
وب سایت شرکتی شامل چه قسمت هایی است؟
قسمت خدمات یا محصولات، کاتالوگ، تماس با ما، اهداف شرکت
آیا قالب های وبسایت اماده شرکتی مناسب است؟
به دلیل متفاوت بودن فضای رقابتی در مشاغل مختلف و متفاوت بودن مشتریان شرکت ها، بهتر است برای هر شرکت و سازمانی با توجه به اهداف و خمات ارائه شده، قالبی منحصر بفرد با المان های اختصاصی ، سایت شرکتی طراحی نمود.
طراحی وبسایت شرکتی چقدر هزینه دارد؟
با توجه به اندازه و خدمات مورد نیاز و ریسپانسیو بودن و داینامیک بودن سایت، هزینه طراحی محاسبه می گردد.