با ما در ارتباط باشید: 0314566
طراحی وب سایت

 وب سایت را به چشم یک زمین خالی ببینید که قرار است در آن ساخت‌وساز کنید؛ جایی برای ارتباط با مشتری‌ها و کسب درآمد بیشتر. ما معمار ساختمان باشکوه شما هستیم و قرار است آن زمین خالی را به زیباترین و کارآمدترین شکل ممکن برای شما طراحی و اجرا کنیم.

پونه مدیا همراه شماست تا با طراحی یک وب سایت کامل و استاندارد، اولین گام ورود به فضای دیجیتال را با اقتدار بردارید.

طراحی سایت چیست؟

 طراحی سایت یعنی طراحی و پیاده‌سازی یک فضای کاری آنلاین (سایت) که می‌توانید از آن به عنوان دفتر کار، فروشگاه، گالری و ... استفاده کنید. طراحی سایت فرایندی است که مرحله به مرحله پیش می‌رود و از ظاهر بصری سایت گرفته تا ویژگی‌های کارکردی تا کدنویسی در آن توسط متخصصان طراحی  و توسعۀ سایت انجام می‌شود.

تا از بحث تعریف طراحی سایت خارج نشده‌ایم، خوب است دو عبارت مهم در طراحی وب را هم بررسی کنیم. آن‌چه ما در زبان فارسی به صورت کلی به آن طراحی سایت می‌گوییم، در زبان انگلیسی از دو بخش کاملاً مجزا، اما مکمل تشکیل شده:

  • Web Design
  • Web Development

Web Design که در فارسی به آن طراحی سایت می‌گوییم، مربوط به جنبه‌های گرافیکی و بصری یک سایت است. اما Web Development که در فارسی به آن توسعۀ وب می‌گوییم، آن بخشی از طراحی و پیاده‌سازی سایت است که با کدنویسی و مسائل فنی سایت سروکار دارد. بنابراین آن‌چه ما در زبان فارسی به آن طراحی سایت می‌گوییم، ترکیبی از طراحی گرافیکی و توسعۀ فنی یک وب‌سایت است که در نهایت به ساخته شدن یک سایت مانند هر سایتی که تا به حال دیده‌اید، منجر می‌شود.

چرا به طراحی سایت اینترنتی نیاز داریم؟

اگر سن‌تان به زمان قبل از اینترنت برسد، حتماً یادتان هست که وقتی دنبال یک مغازه، فروشگاه، پزشک یا هر چیز دیگری می‌گشتیم، چاره‌ای نداشتیم جز این‌که کفش آهنی بپوشیم و راه بیفتیم در خیابان تا آن را پیدا کنیم. گاهی برای پیدا کردن یک گل فروشی کل شهر را زیر پا می‌گذاشتیم تا شاید شانس بیاوریم و جایی، در خیابانی یک گل فروشی که باز باشد، پیدا کنیم.

اما حالا مشتریان شما دیگر در خیابان‌ها به دنبال‌تان نمی‌گردند. آن‌ها همه چیز را در اینترنت جست‌وجو می‌کنند. اگر شما را در صفحه‌ی اول گوگل دیدند، احتمال دارد به شما مراجعه کند؛ درغیراین‌صورت نباید امیدوار باشید که مشتریان جدیدی پیدا کنید و کارتان را توسعه دهید.

تجربۀ 20 سالۀ ما در طراحی سایت می‌گوید که هیچ کسب و کاری را نمی‌توان پیدا کرد که برای رونق خود، به سایت اینترنتی نیاز نداشته باشد. پس کسب‌وکار خود را به فضای وب ببرید تا بتوانید در میدان رقابت باقی بمانید و فروش بیشتری داشته باشید.

داشتن یک سایت اینترنتی اصولی مثل داشتن یک فروشگاه، دفتر کار یا شرکت مجازی است. حتی اگر فریلنسر هم باشید، باید جایی باشد که مشتریان بتوانند به آن رجوع کنند تا شما را ببینند. اما آن‌چه باعث برتری سایت نسبت به مکان‌های فیزیکی می‌شود، همین تغییراتی است که در شیوۀ جست‌وجوی مردم به وجود آمده. اگر مجلل‌ترین دفتر کار یا مغازه را هم بگیرید، ولی در اینترنت فعالیت نکنید، احتمال پیدا کردن مشتری کم است. چرا؟ چون آدم‌ها با پرسیدن از گوگل به شما می‌رسند.

چرا طراحی سایت با پونه مدیا؟

تجربه، تجربه و تجربه!

وقتی از تجربۀ 20 ساله در طراحی سایت حرف می‌زنیم، خیلی چیزها روشن می‌شود. مثلاً این‌که هر چالشی که طراحان سایت تازه‌کار را به دردسر می‌اندازد، برای ما خاطره است. ما در این بیست سال آن‌قدر با مشکلات مختلف دست‌وپنجه نرم کرده‌ایم و آن‌قدر چالش‌های بزرگ و کوچک را پشت سر گذاشته‌ایم که دیگر فولاد آب دیده شده‌ایم. تجربۀ طراحی 1200 سایت مختلف کاری کرده تا ما با یک نگاه بفهمیم کدام طراحی خوب و کاربردی و کدام طراحی بد است. این یعنی طراحی سایت شما به دست کاربلدترین برنامه‌نویسان ایران و به شکلی اصولی و با کمترین مشکل انجام می‌شود.

کارشناسان و متخصصان ما در پونه مدیا از اولین مراحل طراحی وب سایت در کنار شما هستند تا سایتی جذاب، کاربردی و کاربرپسند داشته باشید. وب سایت شما محیطی سفارشی و شخصی‌شده است که منحصر به شما و نام تجاری‌تان است. تمامی امکانات مورد نیاز شما برای توسعه‌ی کسب‎‌وکارتان در سایت قرار می‌گیرد تا بتوانید به بهترین و مؤثرترین شکل ممکن با مخاطب‌ها و مشتریان‌تان تعامل کنید و فروش‌تان را افزایش دهید.

قبل از هرچیز باید بگوییم که این مراحل، سلسله مراتب کار ما در پونه مدیاست. پس نمی‌توانید توقع داشته باشید که همه از این روال کاری تبعیت کنند. این مراحل، حاصل تجربه‌ای است که بعد از هر طراحی موفق و حتی ناموفق به دست آورده‌ایم، آن را بهبود داده‌ایم و حالا بعد از 20 سال می‌توانیم ادعا کنیم که در حال حاضر این، صحیح‌ترین و اصولی‌ترین روال برای طراحی سایت است.

وظیفه سایت چیست؟

 ما در پونه مدیا پیش از این که قرارداد طراحی سایت را با کارفرما ببندیم، پرسشنامه‌ای را در اختیارش قرار می‌دهیم تا بدانیم که هدف این فرد یا شرکت از داشتن یک سایت چیست. هدف سایت یا وظیفۀ سایت، به ما می‌گوید که برای طراحی و پیاده‌سازی سایت از چه تکنولوژی‌ای استفاده کنیم یا کدام سیستم مدیریت محتوا را به کار بگیریم. هدف شما از داشتن سایت یا وظیفه‌ سایت شما همۀ انتخاب‌های بعدی ما را به عنوان طراح سایت، تعریف و تعیین می‌کند.

 برگردیم به پرسشنامه.

پرسشنامۀ ما از شما می‌خواهد که بگویید سایت را برای چه می‌خواهید. بیایید نگاهی به اصلی‌ترین وظایف یک سایت بیندازیم:

  • نمایش محصولات شما

سایت نمایش محصول مثل یک گالری آنلاین است که محصولات در آن به نمایش درمی‌آیند، اما به فروش نمی‌رسند. این سایت‌ها درگاه پرداخت ندارند و خرید از آن‌ها به صورت تلفنی انجام می‌شود. وب سایت شهر پارتیشن یکی از سایت‌های نمایش محصول است که توسط متخصصان طراحی سایت پونه مدیا طراحی شده.

 وب سایت شهر پارتیشن

  • نمایش خدمات شما

گاهی هدف شما از راه اندازی یک سایت این است که خدمات خود را به دیگران نمایش دهید. نمونۀ ساده‌اش می‌شوید سایت خود ما. وب سایت پونه مدیا مکانی است برای نمایش خدماتی که ما به مشتریان ارائه می‌کنیم. همان‌طور که می‌بینید در سایت پونه مدیا امکان خرید پکیج سئو یا محتوا و ... وجود ندارد. جای تعجب هم ندارد. خدمات ما چیزی نیست که بشود آن را به صورت اینترنتی خرید.

وب سایت پونه مدیا 

  • کاتالوگی برای محصولات

حالا که همه چیز حول محور اینترنت می‌چرخد، بسیاری از برندها دیگر کاتالوگ محصولات خود را به صورت کاغذی چاپ نمی‌کنند. سایت‌های بسیار معروفی هستند که از پلتفرم خود، تنها برای نمایش کاتالوگ محصولات‌شان استفاده می‌کنند. برای مثال وب سایت فن گستر پویا که توسط تیم طراحی سایت پونه مدیا طراحی و پیاده شده، نمونه‌ای از سایت نمایش کاتالوگ محصولات است.

 وب سایت فن گستر پویا

  • فروش محصول

بیشتر مشتریان ما افرادی هستند که در پرسشنامۀ اولیه، جلو گزینۀ فروش محصول را تیک می‌زنند. این‌ها سایت‌هایی هستند که محصولات خود را به صورت مستقیم از طریق سایت می‌فروشند و به آن‌ها سایت‌های فروشگاهی می‌گوییم. برای مثال وب سایت فروشگاهی کالای آشپرخانۀ چشمگیر یکی از این سایت‌هاست که توسط تیم طراحی و توسعه پونه مدیا اجرا شده.

  • ایجاد اعتبار

 گاهی هدف شما از داشتن یک سایت این است که برای خود یا نام تجاری‌تان اعتبارسازی کنید. البته این را هم بگوییم که داشتن یک سایت در هر صورت برای شما اعتبار ایجاد می‌کند. اما اعتبارسازی هدف اولیۀ همۀ سایت‌ها نیست. برای مثال اولین هدف یک سایت فروشگاهی، فروش محصول است. در سایت‌هایی که به هدف اعتبارزایی ساخته می‌شوند اما، اولویت با ایجاد اعتبار برای نام برند است.

برای مثال سایت‌های خبرگذاری یا رپرتاژگیرنده از جمله سایت‌هایی هستند که اولویت آن‌ها کسب اعتبار است. وب سایت سیب از جمله سایت‌هایی است که با هدف کسب اعتبار از طریق بازدیدهای کاربران راه اندازی شده.

 وب سایت سیب

انتخاب تکنولوژی مناسب برای طراحی سایت

برای طراحی و پیاده سازی یک سایت از تکنولوژی‌های بسیاری می‌توان استفاده کرد. زبان‌های برنامه‌نویسی مختلفی هم هستند که می‌توان به وسیلۀ آن‌ها یک سایت را نوشت. ئاما کدام یک از این تکنولوژی‌ها و زبان‌ها برای سایت شما مناسب‎‌تر است؟

فرمول واحدی وجود ندارد. همه‌چیز به این برمی‌گردد که هدف شما از داشتن سایت چیست و سایت چه وظیفه‌ای دارد. تیم فنی پونه مدیا در جلسۀ نیازسنجی، براساس نیازهای پروژه و توقعات کارفرما، مناسب‌ترین تکنولوژی را برای سایت او انتخاب می‌کند.

از سیستم‎های مدیریت محتوای Open Source استفاده کنیم یا یک سیستم مدیریت محتوا را از پایه بنویسیم؟

 یکی دیگر از مسائلی که باید دربارۀ آن تصمیم‌گیری شود، انتخاب سیستم مدیریت محتوا یا CMS است. سیستم‌های مدیریت محتوای Open Source بسیاری وجود دارند که می‌توانیم از آن‌ها استفاده کنیم. راه دیگری هم هست و آن این است که از سیستم‌های موجود استفاده نکنیم و CMS را از پایه و اساس برای پروژه بنویسیم.

در چه صورتی بهتر است که از سیستم مدیریت محتوای Open Source استفاده کنیم و چه زمان باید CMS را از ابتدا بنویسیم؟

جواب این سؤال هم کاملاً به هدف و وظیفۀ سایت شما بستگی دارد و تیم فنی آن را تشخیص می‌دهد. هرکدام از این روش‌ها مزایا و معایب خاص خودشان را دارند و باید با آگاهی کامل نسبت به این مزایا و معایب، دست به انتخاب بزنیم.

بیایید نگاهی به سیستم‌های مدیریت محتوای Open Source بیندازیم:

  • Joomla
  • Wordpress
  • Magento
  • Drupal
  • و ...

مزیت این سیستم‌ها چیست؟ این CMSها، برای همۀ توسعه‌دهندگان وب آشنا هستند، سال‌هاست که کار می‌کنند و میلیون‌ها برنامه‌نویس برای آن‌ها کد می‌زنند. خب تصور کنید که بعد از طراحی سایت بخواهید شرکت پشتیبان سایت خود را عوض کنید یا با طراح سایت دیگری کار کنید. اگر از این سیستم‌ها استفاده کرده باشید، جایگزین کردن برنامه‌نویس و پشتیبان سایت، چالش‌برانگیز نیست. اما اگر سیستم مدیریت محتوا را از پایه نوشته باشید، همیشه به برنامه‌نویس یا شرکتی که سایت را برای شما زده، وایسته می‌مانید و در صورت بروز مشکلات غیر قابل پیش‎بینی، دست‌تان به جایی بند نیست، چون برنامه‌ای دارید که هیچ برنامه‌نویس دیگری روی آن سوار نیست و حل کردن مشکلاتش ماه‌ها زمان می‌برد.

نوشتن یک CMS جدید، آن هم موقعی که سیستم‎های موجود پاسخگو هستند، مثل این است که کسی دوباره چرخ را اختراع کند. از آن‌جایی که این فرد احتمالاً تجربه و مطالعۀ کافی در زمینه چرخ و کارکرد آن ندارد، بعید نیست که چرخی چهارگوش بسازد. حالا فکر کنید که آیا حاضرید چرخ چهارگوش یک مخترع ناشی را زیر ماشین‌تان بیندازید؟

تجربۀ ما در این سال‌ها ثابت کرده که کسانی که سیستم مدیریت محتواب خود را از ب بسم‌الله می‌نویسند، بالأخره مشکلی حل نشدنی گریبان‌شان را می‌گیرد و مجبور می‌شوند قید همه‌چیز را بزنند و از دوباره برای CMS سایت‌شان هزینه کنند.

عقل سلیم حکم می‌کند که اگر CMSهای رایج Open Source کارتان را راه می‌اندازند، در زمان، انرژی و هزینه صرفه‌جویی کنید و سراغ نوشتن یک CMS منحصربه‌فرد نروید.

طراحی سایت از نظر ظاهری

هرچیزی که مخاطب از سایت شما می‎‌بیند، در این مرحله از کار طراحی می‌شود. طراحی یک سایت از نظر ظاهری شامل مراحل زیر است:

  1. طراحی گرافیکی سایت

این مرحله مربوط به ظاهر سایت است. از رنگ قالب سایت گرفته تا انتخاب فونت، طراحی لوگو، هماهنگی بصری بخش‌های مختلف، این که هر المات در کجا قرار بگیرد تا کار با سایت برای مخاطب آسان شود و ... در این قسمت طراحی می‌شوند. رعایت اصول روانشناسی رنگ‌ها در طراحی وبسایت باعث می‌شود سایت شما برای کاربر جذاب و دوست‌داشتنی به‌نظر بیاید.

طراحی گرافیک سایت، هویت نام تجاری شما و ویترین سایت‌تان را می‌سازد تا محیطی جذاب برای خود و مخاطبان‌تان داشته باشید؛ دفتر کار یا فروشگاهی که دوستش دارید و تمایل دارید زمان زیادی را در آن بگذرانید.

  1. طراحی رابط کاربری

طراحی رابط کاربر یکی از مهم‌ترین قسمت‌های طراحی سایت است. رابط کاربری محدود به وب سایت‌ها نیست. اپلیکیشن‌های تلفن همراه، بازی‌ها، کامپیوترها و خلاصه هر بستر تکنولوژی‌محوری که با مخاطب سروکار دارد، به رابط کاربری نیاز دارد.

ما با طراحی رابط کاربری ساده، بصری، جذاب و سازگار با شخصیت مخاطب‌های شما کاری می‌کنیم تا مخاطب عاشق سایت شما شود و میزان تعاملش با شما به طرز چشمگیری افزایش پیدا کند.

  1. بهبود تجربه کاربری

گاهی رابط کاربری به زیبایی طراحی شده، اما آن‌طور که بایدوشاید مخاطب را درگیر نمی‌کند. برای مثال ممکن است دکمه‌ی خرید در سایت شما هم زیبا باشد و هم در جایی قرار گرفته باشد که با ظاهر سایت شما هماهنگ است. اما مخاطب آن را نمی‌بیند. در این‌جا رابط کاربری یا به عبارت دیگر تجربۀ کاربری نیاز به بهبود دارد.

  1. ریسپانسیو بودن یا سازگاری با موبایل

آمارها نشان می‌دهد که 80درصد از کسانی که سایت‌ها را باز می‌کنند، کاربران تلفن‌های همراه هستند. این یعنی باید عمده تمرکز طراح سایت شما بر روی نمایش صحیح سایت در دستگاه‌های همراه باشد و 20 درصد باقیمانده را برای نمایش در دسکتاپ صرف کند.

 

طراحی سایت یا استفاده از شبکه‌های اجتماعی؟ کدام یک برای شما بهتر است؟

این روزها باوری غلط در مردم به وجود آمده و دلیل آن هم اظهار نظرهای افراد غیر متخصص در زمینه بازاریابی دیجیتال است؛ تصوری سمی که تیشه به ریشۀ کسب‌وکارها می‌زند.

حضور در شبکه‌های اجتماعی به‌جای داشتن یک وب سایت!!!

کسی نمی‌تواند منکر تأثیر بی‌نظیر شبکه‌های اجتماعی بر رشد تجارت‌ها شود، اما این را فراموش نکنید که شبکه‌های اجتماعی –به‌طور ویژه دربارۀ اینستاگرام صحبت می‌کنیم- موتورهای جست‌وجوی قدرتمندی نیستند و کمترکسی برای جست‌وجوی کالاها یا خدمات مورد نیازش به آن‌ها مراجعه می‌کند؛ این در حالی است که موتور جست‌وجوی گوگل محبوب‌ترین موتور جست‌وجوی جهان است که امکان سرچ را در صدم ثانیه برای مخاطبان شما فراهم می‌کند. پس ادعای سودجوهای اینستاگرامی را دور بریزید و بدانید که بازاریابی شبکه‌های اجتماعی تنها وقتی کسب‌وکار شما را توسعه می‌دهد که به‌عنوان یک استراتژی مکمل در کنار طراحی سایت اینترنتی کار کند.

 طراحی سایت توسط شرکت بهتر است یا شخص؟

برای رسیدن به جواب این سؤال، توصیه می‌کنیم که با یک برآورد هزینۀ ساده، ببینید که نسبت به هزینه‌ای که صرف می‌کنید، خروجی کار با کدام‎یک بهتر است؟

پیشنهاد ما این است که برای طراحی سایت، سئو، تولید محتوا و کلاً فرایندهای مرتبط با سایت، به سراغ شرکت‎های معتبر بروید. بزرگ‌ترین مزیت شرکت‌ها نسبت اشخاص، داشتن یک سیستم مدون و جهارجوب مشخص است که کارمندان شرکت بر اساس آن کار می‌کنند. سیستم داشتن باعث می‌شود که با خروج هر نیرو از مجموعه و اضافه شدن فرد جدید به آن، اخلالی در فرایندها و پروژه‌ها به‌وجود نیاید و کار شما زمین نماند. در حالی که برای کار کردن با شخص باید ریسک این را بپذیرید که در هر مرحله از پروژه که شخص مورد نظر نخواست یا نتوانست به کار شما ادامه دهد، کارتان پیش نرود و ضرر کنید.

 

در آخر:

همان‌طور که گفتیم، مخاطب امروز دیگر در کوچه و بازار به دنبال شما نمی‌گردد. تکنولوژی بازار را به فضای دیگری منتقل کرده است. حالا به جای این‌که پشت پیشخان مغازه‌تان بنشینید و منتظر بمانید تا مشتری بیاید و سراغی از شما بگیرد، پشت یک سیستم کامپیوتری می‌نشینید، نیازهای مخاطبان‌تان را شناسایی می‌کنید، سؤالات آن‌ها را در قالب محتواهایی ارزشمند جواب می‌دهید و نام تجاری‌تان را در گوش‌شان فریاد می‎زنید. و این یعنی یک ارائۀ بی‌نقص و تمام‌وکمال.

کارشناسان و متخصصان ما در پونه مدیا از اولین مراحل طراحی وب سایت در کنار شما هستند تا سایتی جذاب، کاربردی و کاربرپسند داشته باشید. وب سایت شما محیطی سفارشی و شخصی‌شده است که منحصر به شما و نام تجاری‌تان است. تمامی امکانات مورد نیاز شما برای توسعه‌ی کسب‎‌وکارتان در سایت قرار می‌گیرند تا بتوانید به بهترین و مؤثرترین شکل ممکن با مخاطب‌ها و مشتریان‌تان تعامل کنید.

00:00 00:00
4.7 از 5
3 سال قبل
نظر
سلام از سایت شما بازدید کردم. سایت بسیار جالبی دارید. لطف میکنید اگر از سایت های من هم دیدن نمایید و نظرتان را برای بهتر شدن سایتام بگویید
عالی بود
نمایش بیشتر
4 از 9 نفر این نظر را مفید دانسته اند
4 سال قبل
نظر
ما یک سایت شرکتی داریم که حدود سال 92 آن را سفارش دادیم و تا حالا تونستیم از طریق این سایت در زمینه کاری مون پیشرفت داشته باشیم ولی الان به عنوان مسئول آی تی شرکت این مشکل را دارم که بهینه سازی محتوا نمی تونه رتبه سایت مون را تغییر بده، به نظر شمااین می تونه به خاطر طراحی سایت مون باشه؟
نمایش بیشتر
8 از 11 نفر این نظر را مفید دانسته اند
4 سال قبل
نظر
متشکر از اطلاعاتتون
آموزش طراحی سایت را از کجا شروع کنم؟
نمایش بیشتر
7 از 8 نفر این نظر را مفید دانسته اند
4 سال قبل
نظر
با سلام و خسته نباشید، به نظر شما برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم؟
نمایش بیشتر
6 از 7 نفر این نظر را مفید دانسته اند
4 سال قبل
نظر
سلام،
طراحی سایت حدودا چقدر زمان میبره؟ ما می خواهیم برای شرکت سایت داشته باشیم.
نمایش بیشتر
5 از 9 نفر این نظر را مفید دانسته اند

سوالات متداول طراحی لندینگ پیج

لندینگ پیج چیست؟
به صفحه ای از سایت که پس از کلیک بر روی نتایج جستجو یا تبلیغات وارد آن می شوید، گفته می شود.
هزینه طراحی لندینگ پیج چقدر است؟
بسته به میزان تغییرات و تعداد المان های مورد نیاز تعیین می گردد.برای کسب اطلاعات دقیق با پونه مدیا تماس بگیرید.
طراحی لندینگ پیج شامل طراحی چه قسمت هایی است؟
در طراحی لندینگ ، تغییراتی در چیدمان محتوا و المان های این صفحات، قرار دادن یا حذف تصاویر، کوچک و بزرگ کردن ابعاد تصاویر، رنگ و محتوای هر متن اشاره نمود.