با ما در ارتباط باشید: 0314566
Gt metrix جی تی متریکس چیست

یکی از عومل موثر در اعتبار دامنه و به تبعیت از آن موثر در سئو سرعت load (بارگذاری) شدن صفحات سایت است، از طرفی هر چه صفحات وب سایت شما سرعت بیشتری در load شدن داشته باشند سریعتر ایندکس خواهند شد. از طرفی سرعت بالا به کابر تجربه ی بهتری از کار کردن با سایت شما می دهد و این موضوع باعث بالا رفتن تجربه ی کاربری وب سایت شما خواهد شد.
خب؛ الان که به اهمیت Page speed و سرعت پاسخگویی سرور (زمانی که از زمان درخواست تا پاسخگویی سرور به طول می انجامد را سرعت پاسخگویی سرور می گویند)

GT Metrix (جی تی متریکس) چیست؟

Gt metrix ابزاری است که Page Speed شما را اندازه گیری می کند و به شما گزارشات مربوط به کیفیت load شدن سایت شما را نشان می دهد؛ علاوه بر این پیشنهادات خود را برای بهتر شدن سایت شما نیز اعلام می کند.
از امکانات این ابزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
_ از عملکردهای کلیدی و شاخص به صورت خلاصه گزارش می دهد.
_ وب سایت را با Google pagespeed و YSlow آنالیز می کند.
_ بوسیله نمودارها تاریخچه سرعت سایت را بررسی می کند.
_ عملکرد صفحه شما را در سه نمودار مرتبط به تصویر می کشد و کمک می کند روند کارهایتان را مورد بررسی قرار دهید.
_ بررسی های خود را می توانید در بازه های زمانی مختلف انجام دهید.
_ قابلیت آنالیز سایت از روی تلفن همراه (قابل اجرا روی اندروید)
_ سایت شما را برای استفاده کنندگان از موبایل بهینه سازی می کند و به شما اطمینان می دهد که صفحات سایت شما با سرعت بیشتری Load شوند.
_ از مناطق دیگر جهان وب سایت شما تست می کند.
_ سرعت load شدن صفحات وب سایت شما را از سرور های مختلف در سراسر جهان به شما نشان می دهد.

Gt metrix جی تی متریکس چیست

بخش های مختلف GTMetrics عبارتند از:

Performance scores

این قسمت طبق معیار های یاهو و گوگل نتایج مربوط به تجزیه و تحلیل ها را نشان می دهد و خود شامل دو بخش: Pagespeed score برای نمایش نتایج طبق معیار های گوگل؛ YSlow score که مقادیر مربوط به نتیجه ی تست را از دید معیار های یاهو بیان می کند.

Page Detail

این قسمت شامل سه بخش است: زمان بارگذاری کامل سایت بر حسب ثانیه، حجم اصلی صفحه سایت که مورد بررسی قرار گرفته است و قسمت آخر request تعداد درخواست های ارسالی به سرور برای بارگذااری صفحه را به ما نشان می دهد، واضح است که هر چه تعداد درخواست های ارسال بیشتر باشد فشار بیشتری به سرور وارد می شود و سرعت بارگذاری سایت کاهش می یابد.

Waterfall

این قسمت زمان صرف شده برای بارگذاری عناصر مختلف روی سایت (تصاویر، منابع، متون و...) را بر روی نمودار به ما نشان می دهد.

Video

این قسمت فایل های ویدیویی را از نظر سرعت و بهینه سازی سایت مورد بررسی قرار می دهد.

YSlow و Page speed

این قسمت اطلاعاتی که پس از بررسی سایت با الگوریتم یاهو و گوگل را به گونه ای نشان می دهد که معایب و نقص هایی که باعث کندی سایت شما شده است را می توانید شناسایی و برطرف کنید. به عنوان مثال از شما می خواد که برای بهینه سازی بهتر، حجم تصاویر سایتتان را تا حد معقولانه ای کاهش دهید.

History

این قسمت به شما اجازه می دهد که نتایج مورد نظرتان را در زمان های دلخواه خود به دست آورید

تیم پونه مدیا برای راحتی و یادگیری بهتر شما مخاطبان عزیز مجموعه آموزشی در این خصوص ارائه داده است که در بر روی اسم هر قسمت آموزش میتوانید کلیک کنید.

بخش اول

بخش دوم

بخش سوم

بخش چهارم

امتیازی ثبت نشده است.

سوالات متداول کد سئو برای سایت

بهینه بودن کدها در سئو سایت نقش مهمی دارند؟

خزنده های گوگل کدهای سایت شما را بررسی می کنند و در صورتی که کدهای شما بهینه نشده باشند، نمی توانند آن ها را کاوش کنند. اگر این امر باعث شود که خزنده ها نتوانند به برخی از کدها و بخش های سایت شما دسترسی داشته باشند، سایت را ایندکس نمی کنند و در این صورت در گوگل جایگاهی نخواهید داشت. برای بهینه سازی کد سئو برای سایت بهتر است از متخصص سئو تکنیکال کمک بگیرید.

اثرات بهینه سازی کدها جهت بهبود سئو سایت شامل چه مواردی می شود؟

تنظیم URL صحیح و بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو، حذف موارد اضافه از کدهای سایت برای ارتقا سرعت بارگذاری، استفاده از کدهای اسکریپت داخلی و جایگزین های متنی (تگ Alt)، انتقال اعتبار صفحات پاک شده با استفاده از ریدایرکت 301، ادغام فایل های جاوا اسکریپت برای افزایش سرعت سایت، همه و همه باعث افزایش رتبه سایت شما می شوند.